Problemen met de webpagina

Reload of het verversen van de pagina:
Het kan soms gebeuren dat, wanneer de webpagina wordt geladen, het lijkt of er niets aan is veranderd., dat komt omdat Windows de pagina opslaat in de map tijdelijke internet bestand. Windows zal dan ook eerst kijken of de pagina offline beschikbaar is en hem dan openen. Heeft U dit probleem klik dan op het refresh of vernieuwen icoontje in de taakbalk van internet  Explorer, de pagina wordt dan opnieuw van het www afgehaald. Meestal is dan het probleem opgelost.

.

U kunt ook eens de bezem door de tijdelijke internet bestanden heen halen. Ga naar extra in de taakbalk en klik op Internet-opties en kies voor bestanden verwijderen, kies daarna voor de OK knop. Internet-Explorer moet de pagina's nu opnieuw laden en het probleem is opgelost.

 

Webcam
Als de webcam geen beeld geeft, bestaat de mogelijkheid dat iemand is ingelogd op het bestand dat op dat moment moet worden vernieuwd. Verlaat dan even de pagina en probeer het later nogmaals. Als het na een aantal malen proberen nog altijd niet lukt, schrijf dan even een mailtje naar onderstaand e-mail adres.
Is de datum onder aan de afbeelding niet van recente datum, wil dat zeggen dat de webcam niet actief is en de laatst gemaakte afbeelding laat zien.
Het filmpje dat van Stephanie en Anouk is gemaakt met de beelden van de webcam, blijkt niet altijd even goed te werken. Probeer eens windows movie maker te updaten bij Microsoft misschien helpt het. En natuurlijk windows mediaplayer.

Server
De website is verdeeld over een aantal servers omdat ik bij Hetnet (22 MB) webspace ruimte te kort kwam, daardoor kan het soms voorkomen dat de laad tijd van de pagina's een beetje verschillen. Vanaf de startpagina kun je altijd weer in het hoofdmenu (index) komen